News-blog-detaljno

Retrospektakl 2020. biće održan 10. oktobra

Kao što već znate, Retrospektakl se na žalost ovog maja neće održati. Novi datum je 10. oktobar. Hvala na strpljenju i razumevanju, i nadamo se da uskoro plešemo ponovo zajedno!

Posebni trenuci zaslužuju više od jedne epizode.
U maju 2018. godine, obeležili smo 20 godina u jednom originalnom konceptu i tom prilikom smo napravili jedinstveni muzički dogadjaj koji je okupio generacije DJ-eva i publike na jedno mesto.
Nakon dvogodišnje pauze, odlučili smo da RETROSPEKTAKL ponovimo u maju 2020. godine kada ćemo ponovo provesti publiku kroz jedinstveno klupsko iskustvo.

RETROSPEKTAKL je nadmašio sva naša očekivanja i žurka je ostala upamćena po vajbu upotpunjenom jedinstvenom muzičkom strukturom, gde su se smenjivali neki od najvećih hitova koji su obeležili prethodnih 20 godina elektronske muzike.
Biće mi velika čast da ponovo budem host Retrospektakla 2020 koji želimo da pretvorimo u revijalni skup domaće scene elektronske muzike, sa ciljem da jednom godišnje okupimo sve drage ljude na jedno mesto.

U oktobru 2020. ponavljamo susret disk džokeja koji su stvarali našu scenu i publike koja ih je pratila sve ove godine, a ovom prilikom mogu da najavim i produkciju dogadjaja koja će Retrospektakl podići na jedan potpuno novi nivo.

Ovaj sajt koristi kukije kako bi Vam bilo omogućeno najbolje iskustvo prilikom korišćenja našeg sajta